Jizerka 2014

Ahoj, mám pro vás takovou nemilou, nepěknou zprávu – Pešákovna je o víkendech beznadějně vyprodána až do března. Obvolal jsem dalších pět možnosti ubytování na Jizerce (Panský dům, Sklárna, Kakrda, chata Jizerka, Stará Pila – až mě překvapilo kolik toho tam je) – vše plné.

Dnes jsem se o tom bavil s Honzou v tělocvičně a napadlo nás udělat jako náhradní řešení přejezd Krkonoš (např. z Harrachova do Pece).
Než jsem začal psát tenhle mail, tak mi to ale nedalo a ještě jsem chvilku hledal možnosti na Jizerce a asi jsem našel:
http://www.chatapodbukovcem.cz/

Je to vlastně chata přímo pod Bukovcem (na opačné straně Jizerky). Mají volné dva pokoje celkem pro 10 lidí v termínu 8-9.2. (kryje se s olympiádou), možná budou tyto pokoje volné i o týden dřív 1-2.2. (čeká jestli někdo zaplatí zálohu, tenhle termín už by se s olympiádou nepřekrýval).

Potřeboval bych od vás co nejdříve závazně potvrzení termínu, asi budu muset poslat zálohu.Za nás je preference termínu 1-2.2., pokud by nebyl volný, tak bychom jeli 8-9.2..

Co ostatní?

Jizerský MuHu

Ahoj Daníku, díky moc. Po Pešákovně a pokojíčku, ze kterého nás každým rokem zrak přechází, se nám bude stýskat. I tak se ale těším. K termínům se vyjádří Vláďa, má tam nějakou „náročnou“ služebku do Rakouska, tak aby to zvládnul.  Když nebude sníh pojedeme taky? Já bych to klidně šla jako pěší výlet, ale Vláďa chce za každou cenu na běžky, znáte ho 🙂 Víťa

Přijde mi super, že je to stále v té osadě Jizerka, ta má tu svou úžasnou atmosféru.A Panský dům ještě vo fous blíž než z Pešákovny, až tam večer půjdem „lehkoodění“ na večerní saunování – jestli tam tedy půjdem. Chata pod Bukovcem se pyšní sprchama na chodbě, tak nebude už taková ta intenzivní potřeba omytí se jinde jako na Pešákovně. Daníku, náhodou pěkně se ti to povedlo sehnat. Teď ještě zařídit prosím nějaký ten sníh….. Lída