Narozeniny 2014 M4 – Petr Radonský

Domluva s Alčou:

Ahoj, musíme napsat nejdřív Alče, který den má Petr volno ΦΦΦ Ahoj Alčo, kdy (který den) nám příští týden půjčíš Petra, abychom s ním oslavili jeho narozeniny ? Klasický průběh – večeře, pivo, panáky, body shot, go-go tanečnice, na závěr trošku koksu – v pořádku Ti ho vrátíme domů. :-) Honza ΦΦΦ No já tuším, že to nebude zase taková klasika…nebo se mýlím… V pondělí mi volal Vláďa, tak jsem mu potvrdila úterý 4.11., jinak Petr žádnou oslavu neplánuje, tak to bude  fakt překvápko 🙂 A. ΦΦΦ Ahoj, no to je lehké překvapení po ránu, my všichni počítáme s pondělím 3.11. ? :-) ??? Fakt? No tak to je horší, ale možná taky řešitelné…tak jak chcete… Fakt jsme mluvili o úterý, protože má přijet děda.A. ΦΦΦ Ahoj, my se tedy ještě domluvíme, jenom počítej prosím s tím, že ve středu je curling, tak aby nebylo naopak horší, že bude Petr pryč 2 večery po sobě H. :-) ΦΦΦ ahoj Alčo, Vláďa nám to tlumočil, že pondělí vyhovuje – jemu taky svěřit nějaké složitější domluvy, každopádně už jsme na pondělí zamluvili ty striptérky a tak :-) navíc jak už psal Honza, ve středu musí být Petr fit na tréninku :-) d. ΦΦΦ Ahoj, Vláďa mi dal vybrat pondělí, úterý nebo pátek, tak jsem říkala, že úterý je nejlepší, protože u nás bude děda a já přijdu pozdě z práce Jste kokoti Prozradíte mně aspoň vážně, co to bude a kde to bude probíhat? A kdo pořídí fotky? Dík, A. PS: o curlingu Vláďa mluvil, jako že je to vyřešený, že nějak nebude….no nic, to je jako u nás doma, já o voze a Petr o koze…a pak se oba divíme J ΦΦΦ Alčo, už jsem Ti o programu prozradil víc, než bych měl a ohledně curlingu – přeci Vláďu znáš, takže mu nemůžeš všechno věřit … fotky dám na stránku Viktorky, ale bohužel pro tebe do sekcejenom pro kokoty, ženám vstup odepřen“ … což vzhledem k programu jistě pochopíš. H. :-) :-)  ΦΦΦ Ještě, žes nám to Alčo připomněla – kozy. Musíme, Kohy, zjistit jaký budou mít ty holky kozy! Jinak já mám pocit, že se v tom podniku ani snad fotit nesmí … a jinak v těch dvouch akcích za sebou je Petr nevinně, protože o pondělí nemá ani tušení, takže si s náma domluvil akorát středeční curling. d.  ΦΦΦ No náhodou už jsem sondoval a posílám vzorek holky v příloze – kozy má myslím výstavní … bude to královna večera !


Tak to jsem vám schválně nahrála … No uvidíme, myslím, že Petr mi raději nic neřekne A. ΦΦΦ cau, snad bude pondeli ok, uz jsem to zamluvil, vsichni s tim pocitaji (ted uz i Petr :-)) jak jsme spolu Alco mluvili, tak jsem myslel, ze by sice nejlepsi bylo ut, ale ze pripadne v pondeli i v patek to bude v pohode, tak jsem dal klukum vybrat a temer vsichni se shodli na pondelku … tak verim, ze to doma nejak s dedou zvladnete :-) a ut by nakonec asi nevyslo, protoze Petr rikal, ze v ut jiz neco matakze to pondeli je asi fakt nejlepsi a v zasade ted jiz jedina mozna volba tcus V. ΦΦΦ  Ahoj pánové, Je pravda, že Petr v úterý něco má….kdysi mi to zmínil, ale já si to nezapsala do diáře a co není v diáři, jako by nebylo… Takže pondělí má akci s vámi a ve středu curling … už tak mu děti doma říkají mámo nebo dědo … tak už je to jedno. Domluvte si ještě něco na čtvrtek a pátek, ať si můžu také „někdy nějaké volno“ vybrat  třeba na úklid nebo nákupy samozřejmě … A.

Z domluvy mezi námi:

Ahoj, vzhledem k tomu, že příliš nevěřím na výrobu kalendáře s našimi nahými ženami, nabízím k dalším nápadům jednu čokoládovou variantu . Viz obrázek v příloze. Myslím, že se Petr rád zakousne … :-) Zdar a sílu, KoHy ΦΦΦ Čau kluci, po konzultaci s Alčou navrhuji oslavit Petrovi narozky v ponděli 3/11 nebo ut 4/11, eventuálně v pa 7/11 v té super hospodě u Vysočanského nádraží. Můžeš KoHy koupit ten dárek? Prosím obratem všechny o zprávu, zda vám terminy i místo vyhovuje a pak vybereme ten nejvhodnější :-) tčus V. ΦΦΦ Ahoj, já jsem s termíny a místem ok. Jen nevím, kterou hospodu máš na mysli. Miloš ΦΦΦ Čau, tak to je prima, zvítězilo pondělí, i když se Dan bude muset trochu krotit … tak snad domu dorazí po svých … :-) … je to Hospůdka Na Radnici … rezervoval bych to na 19,00 … z Vysočan nám pak vlak jede bud ve 22,33 nebo 23,33 (to bude myslím ideální …) je to pro všechny ok? zatím se neozval jen Lada … tčus V. ΦΦΦ Dan teď fénuje plot, tak má práce nad hlavu 🙂 ΦΦΦ Přijďte si to vyzkoušet. Za štrudl nebo i za pivo vám fén půjčím. Tuhle atrakci jen tak někde nemaj. Dan.  ΦΦΦ no pokud Lída napeče a bude pivo, tak bychom Tě mohli přijít povzbudit a mohl bys nám ukázat jaké jsou nové trendy ve vysoušení plotových planěk … :-)jinak hospoda je zamluvená na po 3/11 od 19,00 a Petra jsem už pozval :-) počítám 8 ks (doufám, že i včetně Ládi :-) … asi pořád smejčí ten domek, že ani nemá čas napsat … :-) ΦΦΦ tak já se opět omluvím, asi si budu muset dojít na nějaké vyšetření, když už nenajdu ani sílu dojet do hospody … mějte se a Petrovi za mě popřejte. Láďa ΦΦΦ Ahoj, omlouvám se, ale bohužel to nedám … musím být v kanclu min. do 10 večer, kvůli jedné velké nabídce, a zítra vstávám v 5 … 🙁 … hospody v týdnu mi teď moc nevychází … užijte si večer, zdar O. ΦΦΦ nesmis se v práci tak poflakovat, abys tam nemusel tvrdnout až do 10 … je třeba pracovat efektivně a pak stihneš i hospodu :-)ΦΦΦ No kdybys viděl holky co máme u nás na recepci tak by Ti bylo jasné, že vše potřebné dodělat prostě dřive nejde 🙂 O.  ΦΦΦ no tak to já se někdy u vás stavím a trochu Ti s tím pomůžu :-) tcus V.

 

7 komentářů u „Narozeniny 2014 M4 – Petr Radonský“

  1. Ищете надежного подрядчика для устройства стяжки пола в Москве? Обратитесь к нам на сайт styazhka-pola24.ru! Мы предлагаем услуги по залитию стяжки пола любой сложности и площади, а также гарантируем высокое качество работ.

  2. Thank you for the auspicious writeup. It in reality was once a leisure account it. Look advanced to far brought agreeable from you! By the way, how can we keep in touch?

  3. I cherished as much as you will receive carried out proper here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you would like be handing over the following. ill for sure come more before once more as exactly the similar nearly a lot often within case you defend this hike.

  4. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

Komentáře nejsou povoleny.